Wat kan ik je bieden?

In het prachtige Ommen kun je voor een retraite van minimaal 2 en maximaal 3 nachten van maandag t/m donderdag in alle rust vertoeven. Het is een individuele retraite, je bent heerlijk op jezelf en kunt de tijd en je verblijf inrichten zoals jij dat wilt.

In onze sfeervolle gastenkamer bied ik vrouwen een veilige plek om een paar dagen op zichzelf te zijn, te reflecteren en tot rust te komen. Het is een rustige bomenrijke omgeving waar je ook heerlijk kunt ontspannen, wandelen of fietsen en van de natuur genieten.

Mocht je er behoefte aan hebben dan is er de mogelijkheid voor één of meer gesprekken. Dat kan gaan over datgene wat jou bezighoudt en waar je vragen of zorgen over hebt. Het kan zó helpen je hart en gedachten te delen, het niet alleen te dragen of als je dat fijn vindt er samen voor te bidden. Tijdens of voorafgaande aan je retraite bespreken we wat voor jou wenselijk is. Het is zó kostbaar en waardevol als je als vrouw maar bovenal geliefde dochter van God meer en meer tot je recht komt! 

Om je retraite en verblijf zo aangenaam en zorgeloos mogelijk te maken kun je gebruik maken van onze maaltijdservice voor de lunch en diner, die evenals het ontbijt wordt geserveerd in de gastenkamer. 

‘Toen ik op een dieptepunt in mijn leven vastzat, bracht God de retraite bij Anja op mijn pad. Hier mocht ik op een veilige plek tot rust komen. De gastenkamer is heel compleet en comfortabel ingericht en nodigt uit tot ontspanning en reflectie. In de bosrijke omgeving is het prachtig wandelen. De gesprekken met Anja waren een bijzonder aspect van de retraite. Liefdevol en barmhartig luisterend naar verdriet en pijn; wijs en confronterend waar dat nodig was. En altijd met God erbij!’
‘Ik had het nodig tot rust te komen en tijd met God door te brengen om antwoorden te vinden op vragen die mij bezig hielden. God heeft me deze dagen laten zien wie Hij is en wie ik mag zijn, Zijn geliefde kind. De gesprekken met Anja heb ik als waardevol ervaren. Ik voelde mij veilig bij haar om te delen waar ik mee worstelde. Haar rust, liefde voor God en Zijn wijsheid deelde ze met mij. Maar zij leerde mij ook om in liefde grenzen aan te geven door het voor te leven en door wat zij vertelde over liefde voor jezelf omdat God mij zoveel waard vindt. De gastvrijheid in jullie huis, in jullie hart, God’s liefde die jullie doorgeven heb ik als een warm bad ervaren. Ik ben in de watten gelegd, bedankt voor alles!’
"Deze retraite betekent rust voor mij. Hervonden rust.  Anja bezit de gave van gastvrijheid waardoor ik me welkom voelde, het gaf me het gevoel, er wordt naar mij omgezien. Het voelt vertrouwd om in gesprek te gaan met Anja. Deze plek is een Zegen. Dat gevoel van sereniteit is misschien wel te zien in de aquarel die ik hier gemaakt heb".